maanantai 24. kesäkuuta 2013

KERMAINEN BROILERIKEITTO

                     400g hunajabroilerisuikaleita
                     keittojuureksia
                     1 -2 keskikoista perunaa
                     2dl raketti spagettia
                     kesäsipulin varsia
                     knorrin fon du cheff chicken kuutio
                     2 dl valion ruokakermaa
                     grada padano juustoraastetta
                       curryä ja suolaa




ruskista broilerit panulla, laita litra vettä kattilaan ja fondu kuutio ja vihannekset kiehumaan,lisää myös perunat pieninä kuutiona ja spagetit  .sen jälkeen myös ruskistetut broilerin suikaleet .lopuksi lisää kerma ja anna tovi vielä kiehua lisää annoksiin juustoraastetta keiton pinnalle .

1 kommentti:

  1. Blogissasi näyttää olevan monta hyvää reseptiä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?:)

    Etsiresepti on hakukone, joka kokoaa Suomen parhaat ruokasivut ja blogit internetistä. Monet sadat ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille yhä enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen


    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    VastaaPoista