sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kevyt mansikkakkakku

Pohja:
3 dl munia
3dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 dl maitoa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä leivinjauhe ja vehnäjauhot joukkoon varovasti sekoittaen.

Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan.

Paista pohja alimmalla tasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia. Huom: Älä avaa luukkua kakun kohotessa!

Täyte:
5 dl Floran 20 prosenttista, vähälaktoosista vispikermaa + tuoreita mansikoita

Halkaise jäähtynyt kakku, kostuta maidolla molemmat puolet. Lisää kermavaahtoa ja viipaloidut mansikat kakun väliin.
Koristele loppukermalla ja mansikoilla kakku mielesi mukaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti