torstai 27. kesäkuuta 2013

TÄYTETYT KESÄKURPITSAN PUOLIKKAAT

      Ajattelin kutsua ystäväni kyläilemäään ja saunomaan kanssani,ja kun vielä niin helteistä kesäaikaa
     vietetään kasasin tälläisen kevyemmän vaihtoehdon ,ja muutenkin näin kesällä meidän kaikkien kannattaa
     hyödyntää tuoreita vihanneksia kun niitä on saatavilla :)  

     
                                  2 keskikokoista kesäkurpitsaa
                                  250 g sika-nauta jauhelihaa
                                  kesäsipulia varsineen
                                  juustoraastetta
                                  pizzzamaustetta
                                  valkopippuria
                                aromatsuolaa
                                jauhettu maustepippuri

pese hyvin kesäkurpitsat ja halkaise ne kahtia.kovarra puolikkaat ja ota sisus talteen . ruskista kevyesti
pannulla myös kesäsipulia ja sen varsia.sen jälkeen ruskista jauheliha ja mausta  aromatilla ja pippureilla.
hyppysellinen riittää.sen jälkeen sekoita jauheliha ja muu täyte ja lisää ne koverrettuihin kurpitsoihin.lisää
jokasen täytteen päälle ripaus pizzamaustetta ja juustoraastetta paista keskitasolla uunissa 200 asteessa
noin puoli tuntia. täytteenä voi toki myös käyttää kalaa tai kanaakin ihan mielesi mukaan :)    



 Saunottuamme ja kesäkurpitsat syötyämme kaivoin pakkasesta vaniljajäätelöä unohtamatta tuoreita mansikoita jotka tietysti kuuranasivat  sen :)

                            

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti