sunnuntai 3. elokuuta 2014

                                  KUKKAKAALILAATIKKO



                                       1 iso kukkakaali
                                        500g sika-nauta jauhelihaa
                                           tilliä
                                         valkopippuria
                                         aromatsuolaa
                                         maustepippuria
                                         1 iso sipuli
                                         4dl juustoruokakermaa
                                         3dl juustoraastetta
                                             1kananmuna
       keitä kukkakaali melkein kypsäksi.ruskista jauheliha ja sipuli.lisää mausteet jauhelihaan.lado ensin vuuuan pohjalle puolet kukkakaalista .sen jälkeen lisää jauheliha ja silputtu tilli.ja päälle taas loput kukkakaalit. sen jälkeen sekoita muna kerman joukkoon ja ja kaada laatikon päälle.lisää vielä juustoraaste.
paista kesitasolla 200 asteessa kunnes kerma on hyytynyt :) tarjoile tuoreitten tomaattien kera :)
                                       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti